Finmaat_header_bewindvoering

Financiële hulp als je er zelf even niet uitkomt

Een betrouwbare budgetbeheerder of bewindvoerder

Niemand kiest er bewust voor om in de financiële problemen te raken. Jij ook niet. Je hebt een beetje pech gehad, achteraf een verkeerde keuze gemaakt of je bent het overzicht op je financiën kwijtgeraakt. Financiële hulp inschakelen is de beste beslissing die je dan kunt nemen, of misschien ben je het zelfs verplicht omdat je een schuldsaneringstraject ingaat. Ik sta voor je klaar, wat je situatie ook is. Natuurlijk zijn de cijfertjes belangrijk om mijn werk te kunnen doen, maar veel belangrijker vind ik de aandacht voor jou als mens. Door je te betrekken bij het financieel beheer pakken we samen jouw financiële problemen aan.

Budgetbeheer, schulden oplossen zonder schuldsanering

Er wordt weleens gegrapt: “ik heb ieder salaris een stukje maand over”. Maar als dit voor jou (en je gezin) iedere maand weer de realiteit is, dan is dat helemaal niet grappig. Geldzorgen maken je gestrest, onrustig en gespannen. Het kan zelfs leiden tot serieuze gezondheidsklachten, iets wat je er al helemaal niet bij kunt hebben. Daarom is het zo belangrijk dat je op tijd ingrijpt als de rekeningen zich opstapelen, en je je hoofd steeds maar nét boven water weet te houden. Want uiteindelijk kloppen instanties bij je aan om hun rekeningen betaald te krijgen. Door budgetbeheer op tijd in te zetten, doen we er alles aan om verdere financiële problemen en schulden te voorkomen.

Herwin Frijters | FinMaat

Financiële zorgpartner nodig?

Neem contact op met Herwin Frijters voor een persoonlijke kennismaking.

06 19 84 85 53

herwin@finmaat.nl

Wat doe ik als budgetbeheerder voor jou?

Eerst bekijk ik samen met jou je financiële situatie.

  • Hoeveel geld komt er elke maand binnen? Heb je recht op toeslagen?
  • Welke kosten heb je en kunnen we die verlagen?
  • Zijn er achterstallige betalingen en schulden? Kun je die aflossen of regelingen treffen?

Vanuit dit overzicht maak ik een plan van aanpak waarmee jouw financiële problemen snel aanpakken.

Met budgetbeheer zorg ik er vervolgens voor dat jouw administratie op orde is, al je rekeningen worden betaald, je belastingzaken goed geregeld zijn en er reserveringen voor kosten worden gemaakt. Iedere maand ontvang je leefgeld op je persoonlijke rekening. Een bedrag dat je vrij kunt besteden; aan boodschappen bijvoorbeeld. Dat geeft rust en helpt je om weer op een positieve manier naar de toekomst te kijken.

"Ik vind het fijn dat Herwin weet waar ik mee bezig ben en dat ook ziet! Sinds Herwin mijn administratie doet, heb ik geen onrust en stress over de boekhouding. Herwin is een toffe, gezellige en vriendelijke boekhouder die ik zeker vele anderen zou aanbevelen om een gezonde boekhouding voor je bedrijf te hebben!"

Annita Hensbergen
Dulcis Haarmode

Hulp bij financiële problemen en schuldsanering

Soms komt budgetbeheer te laat. Rekeningen en schulden hebben zich inmiddels zo ver opgestapeld, dat er gewoon niet meer tegenop te boksen is. Instanties als de bank, woningcorporatie of belastingdienst hebben al bij je aangeklopt en er zijn inmiddels maatregelen getroffen. Om te zorgen dat je schulden niet verder oplopen en je deze aflost, wordt er een bewindvoerder opgelegd. Deze persoon kun je in veel gevallen zelf aanwijzen om jouw financiën te gaan beheren. Ook wanneer er al een schuldsaneringstraject is opgestart heb je een bewindvoerder nodig. Kies voor iemand die oprechte interesse toont en waar je een goed gevoel bij hebt. Ik maak graag kennis met je om te zien wat ik voor jou kan betekenen.

Bewindvoering aanvragen voor een cliënt of familielid

Niet iedereen is in staat om zelf de juiste financiële beslissingen te nemen. Wanneer je een hulpverlener, familielid of mantelzorger bent van iemand die zijn of haar financiën niet (meer) zelf kan beheren, dan is er een bewindvoerder nodig. Echter, kiest familie er vaak voor om de financiële zorg over te dragen aan een derde. Wanneer je dit doet wil je natuurlijk wel dat dit een betrouwbare partij is. Iemand met een menselijke benadering, die de kwetsbaarheid van jouw familielid of je cliënt begrijpt en in acht neemt. Wil je hier meer over weten? Laten we dan eens kennismaken.