FinMaat | home
FinMaat beeldmerk

"Na een tip van vrienden van ons zijn wij bij Herwin terecht gekomen. Wij werken inmiddels al jaren samen met Herwin aan onze financiële administratie/belastingzaken. Wij zochten een deskundige en betrouwbare adviseur die ons kon ondersteunen op financieel gebied. Die hebben wij helemaal gevonden in Herwin. Zijn manier van werken en communiceren, zijn kennis en betrokkenheid zorgen ervoor dat wij al jaren erg tevreden zijn met de samenwerking. Ook zijn vooruitziende blik op eventuele zaken die in de toekomst gaan komen, vinden wij erg prettig. Wij kijken dan ook altijd uit naar een bezoek van Herwin, niet alleen voor de kennis die hij meeneemt maar ook de gezelligheid!"

Daisy en Richard

FinMaat beeldmerk

"Wij zijn bij FinMaat terecht gekomen nadat we op zoek waren naar een goed alternatief voor onze oudere, dure, al zeer gevestigde accountant. Voor een zzp klusbedrijf hoeft het allemaal niet zo ingewikkeld en uitgebreid en duur. Herwin voldoet aan onze eisen en levert meer dan verwacht. Hij staat voor ons klaar wanneer nodig. De drie maanden btw-aangifte is snel verwerkt en ingevuld en helder. Ook de jaaraangifte/rekening is snel en duidelijk.

Nu we in een verandering van rechtspositie van het bedrijf zitten (onze zoon komt erbij en het wordt een VOF), kan Herwin ons op de juiste manier informeren wat nodig is om dit goed te registreren en regelen. Onze vragen worden goed opgepakt en wat hij niet 1,2,3, weet, zoekt hij uit en daar komt hij binnen no time op terug. De doorlooptijd is kort.

Kortom we werken nu een jaar of 6 samen naar volle tevredenheid en het geeft ons rust!"

Anja en Ronald van der Biezen
Villabies Klussenbedrijf in Maarssen

FinMaat beeldmerk

"Ik was op zoek naar een boekhouder die mijn boekhouding voor mij kan doen, omdat dat niet mijn ding is. Een boekhouder waar ik vertrouwen in heb, zodat ik zorgeloos mijn vak kan uitoefenen zonder nachten wakker te liggen over de boekhouding! Dat geeft rust! Herwin geeft ook duidelijkheid over de kosten van zijn diensten. Je weet direct waar je aan toe bent.

Inmiddels werk ik 3 jaar samen met FinMaat, het is heerlijk relaxt! Ik vind het fijn dat Herwin weet waar ik mee bezig ben en dat ook ziet! Hij geeft tips, helpt mij vooruit met kleine dingen en nog belangrijker: ik geef mijn boekhouding met een gerust hart aan hem af!

Sinds Herwin mijn administratie doet, heb ik geen onrust en stress over de boekhouding!
Herwin is een toffe, gezellige en vriendelijke boekhouder die ik zeker vele anderen zou aanbevelen om een gezonde boekhouding voor je bedrijf te hebben!"

Annita Hensbergen
Dulcis Haarmode

FinMaat beeldmerk

"Ik was op zoek naar een boekhouder die mijn administratie kan verzorgen. Sinds Herwin mijn boekhouding verzorgt heb ik niet meer elk kwartaal 3 dagen nodig om de aangifte in te vullen en brengt het mij rust aan het eind van het jaar met de inkomstenbelasting. Hiervoor deed ik het zelf en er sloop altijd wel een foutje in wat weer voor een verrassing van de Belastingdienst zorgde.

Herwin is een fijn persoon en prettig in de omgang, zowel digitaal als tijdens afspraken."

Sebastiaan van Hamond
Mondha Media