Over FinMaat | header

Ik ben Herwin Frijters

Het gezicht achter FinMaat

Wat niet iedereen van me weet is dat ik diergeneeskunde heb gestudeerd, waarna ik een tijd als veearts heb gewerkt. Helaas kon ik door een rugblessure mijn beroep niet meer uitoefenen en ben ik in de ‘tankstationwereld’ terechtgekomen, waar ik onder andere als assistent-manager en foodservicemanager werkte. Op den duur zat er voor mij weinig uitdaging meer in, omdat er veel voorgeschreven werd en er dus weinig ruimte was voor eigen initiatief. Mijn nieuwe uitdaging: managementassistent op de faculteit Diergeneeskunde in Utrecht.

Het menselijke aspect

In deze functie zat ik echt op mijn plek, onder andere het gedeelte personeelszaken bleek helemaal mijn ding te zijn. Van het menselijke aspect werd ik erg blij. Niet zo vreemd, want dat is er met de paplepel ingegoten. Mijn moeder heeft een eigen bedrijf gehad en voor haar was de zorg voor het personeel altijd ontzettend belangrijk, op ieder niveau. Dit heb ik van jongs af aan meegekregen. Daarnaast wilde ik graag verder groeien in mijn carrière en besloot de deeltijd-hbo-opleiding bedrijfseconomie te volgen naast mijn baan.

"Kun je mij helpen met mijn administratie?"

Nog voordat ik afstudeerde kreeg ik deze vraag steeds vaker van ondernemers in mijn vrienden- en kennissenkring. Waar ik mijn hand niet voor omdraaide, daar hadden zij weinig kaas van gegeten. Ik kon ze dus heel gemakkelijk helpen om weer overzicht te krijgen in hun financiën en dat gaf me veel voldoening. Na dit een tijdje naast mijn vaste baan te hebben gedaan, besloot ik om volledig voor mijn eigen bedrijf FinMaat te gaan. Dat was een goede beslissing. Nog iedere dag ben ik blij dat ik ondernemers mag helpen met hun administratie, zodat zij hun kostbare tijd kunnen besteden aan dat wat er voor hen écht toe doet.

Herwin Frijters | FinMaat

Financiële zorgpartner nodig?

Neem contact op met Herwin Frijters voor een persoonlijke kennismaking.

06 19 84 85 53

herwin@finmaat.nl

"Sinds Herwin mijn boekhouding verzorgt, heb ik niet meer elk kwartaal 3 dagen nodig om de aangifte in te vullen en brengt het mij rust aan het eind van het jaar met de inkomstenbelasting. Herwin is een fijn persoon en prettig in de omgang, zowel digitaal als tijdens afspraken."

Sebastiaan van Hamond
Mondha Media

Iedereen is onderdeel van de maatschappij, we moeten voor elkaar zorgen

Ik vind dat onze maatschappij van iedereen is en dat we elkaar moeten helpen waar we kunnen. Zo werk ik als vrijwillig reisbegeleider voor mensen met een verstandelijke beperking. Deze mensen hebben bijna allemaal een bewindvoerder en ik schrik vaak van de verhalen in de media en van mensen zelf, over bewindvoerders die over de streep zijn gegaan. Onbegrijpelijk dat er misbruik wordt gemaakt van kwetsbare mensen in onze samenleving. Een bewindvoerder die targets moet halen, is per definitie de verkeerde insteek als je het mij vraagt. Ik besloot dus om het anders te gaan doen. Ik heb via de Hogeschool Utrecht de post-hbo-opleiding Bewindvoering afgerond en help nu mensen met hun financiën. Niet alleen in een schuldsaneringstraject, maar het liefst juist voordat serieuze financiële problemen zich voordoen.

Wil je kennismaken?

Ben je zzp’er en wil je meer grip op jouw financiën of besteed je je tijd liever aan andere zaken dan je administratie? Dreig je persoonlijk in de financiële problemen te komen of heb je dat punt al bereikt en zoek je hulp? Hoe dan ook maak ik graag persoonlijk kennis met je om jouw situatie en de mogelijkheden te bespreken.