man in de zon achter bureau

Je zzp-administratie uitbesteden

Omdat jouw tijd waardevol is

Je maakt soms lange dagen, maar je geniet van de flexibiliteit die je als ondernemer hebt. Van de vrijheid om jouw tijd te besteden zoals jij dat wilt. Want tijd is kostbaar en spendeer je dus het liefst aan de dingen die jou gelukkig maken. Aan je werk, het groeien in je ondernemerschap, maar natuurlijk ook aan je vrienden, familie, gezin en hobby’s. Grote kans dat de administratie doen niet tot je grootste hobby’s behoort (anders was je wel boekhouder geworden).

Laat je financieel ontzorgen, ik help je graag

Eindelijk ben je klaar met het doen van je financiële administratie, en dan blijft alsmaar door je hoofd spoken: ‘heb ik het goed gedaan?’ of ‘kloppen de cijfers wel voor de belastingaangifte?’. Hoe fijn zou het zijn als je niet alleen tijd bespaart, maar ook een hoop kopzorgen? Ik ontzorg je zodat jij je puur kunt focussen op je passie, jouw bedrijf. En bestaat jouw administratie nu nog uit een schoenendoos met bonnetjes? Geen zorgen; als er iets is waar ik voldoening uit haal, dan is het wel orde scheppen in administratieve chaos. Dus kom maar op met die schoenendoos! (Een map of bestand mag natuurlijk ook).

Herwin Frijters | FinMaat

Financiële zorgpartner nodig?

Neem contact op met Herwin Frijters voor een persoonlijke kennismaking.

06 19 84 85 53

herwin@finmaat.nl

"Wij zijn bij FinMaat terecht gekomen nadat we op zoek waren naar een goed alternatief voor onze oudere, dure accountant. Voor een zzp klusbedrijf hoeft het allemaal niet zo ingewikkeld en uitgebreid en duur. Herwin voldoet aan onze eisen en levert meer dan verwacht. Hij staat voor ons klaar wanneer nodig."

Anja en Ronald van der Biezen
Villabies Klussenbedrijf in Maarssen

Waarom je zzp-administratie uitbesteden aan FinMaat?

  • Je hebt helemaal niets met cijfers en het is een verademing dat je het niet zelf hoeft te doen.
  • Je houdt tijd over voor zaken waar jij plezier uit haalt, zoals je gezin, sport en hobby’s.
  • Je creëert tijd en ruimte om jezelf en je onderneming te ontwikkelen.
  • Je hebt voortdurend financieel overzicht, en dat geeft rust.
  • Je hoeft je geen zorgen te maken over je belastingaangiften.
  • Ik denk actief met je mee over het behalen van je doelen en geef advies.

"Mijn administratie uitbesteden, is dat niet duur?"

Niet alleen je tijd is kostbaar, je eigen administratie doen is dat ook. Want, als ondernemer wil je zoveel mogelijk declarabele uren werkzaam zijn. Dit zijn de uren die je na afloop mag factureren aan je klant. De tijd die je besteedt aan je administratie, daar verdien je niets aan. Houd maar eens bij hoeveel tijd je wekelijks spendeert aan je financiën en hoeveel dat op jaarbasis is. Best veel hè? Vermenigvuldig dit met jouw uurtarief en je ziet hoeveel declarabele uren je misloopt. Nu je het vanuit dat perspectief bekijkt is je administratie uitbesteden toch niet zo duur als je dacht. Het levert je juist meer op.

FinMaat beeldmerk

Hoe ik jou ontzorg bij je financiële administratie

Het belangrijkst is dat we beiden vertrouwen hebben in de samenwerking. We maken dus vooraf kennis en bespreken je behoeften en toekomstplannen. Vervolgens is het van belang om een beeld van je huidige financiële situatie te scheppen, dat creëert overzicht. Je krijgt een account voor mijn boekhoudpakket, waar je altijd live toegang tot hebt. Ieder kwartaal zorg ik dat je administratie up-to-date is, ontvang je een kwartaaloverzicht en dien ik je omzetbelasting in. En natuurlijk jaarlijks je aangifte inkomstenbelasting. Daarnaast hebben we verschillende contactmomenten, waarop ik je vragen beantwoord op het gebied van bijvoorbeeld: investeringen, budgetten, reserveringen, winst en het behalen van je financiële doelen.